Friday, March 11, 2016

KOPI PAK BELALANG® PREMIUMKOPI PAK BELALANG® PREMIUM
Kopi Pak Belalang® Premium merupakan pelengkap diet harian anda dengan komponen bio aktif, nutrien dan mikro-nutriennya yang amat berguna dan sukar diperolehi dalam diet harian anda. Ramuan seperti Kopi Arabica, Delima, Kolagen, White Kidney Bean dan Madu di adun dalam peratusan yang tepat untuk memberi hasil yang menakjubkan.
Kopi Pak Belalang® Premium diformulasi oleh pakar-pakar tempatandengan menitik beratkan citarasa dan keperluan kesihatan orang Asia. Keenakan, keharuman dan pengalaman dari Kopi Pak Belalang® Premium ini tidak mudah lekang dari minda anda. Berikut adalah sedikit sebanyak keajai badan kebaikan Kopi Pak Belalang® Premium.

HABATUS SAUDA
Kebaikan dan nilai perubatan Habbatus sauda:
1. Asid Urik dan Gout
Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan dari terkena penyakit gout.

2. Asthma
Habbatus sauda’ terbukti memiliki kesan aktiviti anti-histamin, anti-oxidant, anti-biotic, anti -mycotic dan penghambat Bronchitis”. Ia dapat melawan lelah.

3. Selsema
Meningkatkan fungsi kekebalan badan( antibody) dan dapat menyembuhkan selsema.

4. Tekanan Darah Tinggi
Merendahkan tekanan darah.

5. Alahan (Allergic)
Habbatus sauda terbukti menyembuhkan 70 % penderita alergi, termasuk alergi serbuk ,debu , jerawat dan neurodermitis ( penyakit kulit)

6. Sistem Hempedu (Bile)
Membantu pembuangan hempedu dari pudi hempedu, mengelakkan berlakunya penyakit pada pundi hempedu

7. Melancarkan Pengeluaran Susu
Kombinasi bahagian lipid dan struktur hormon dalam Habbatus sauda dapat meningkatkan penghasilan susu bagi ibu menyusu.

8. Sistem keimunan
Ia meningkatkan sistem keimuanan supaya dapat membunuh bacteria dan virus supaya dapat melindungi tubuh daripada dijangkiti penyakit.

9. Barah
Habbatus sauda kaya akan beta-sitosterol, yang diketahui memiliki kemampuan mencegah kanser. Ekstrak habbatus sauda memiliki khasiat anti-tumor tanpa kesan sampingan seperti dalam rawatan Chemotherapi dan penyinaran”.


LUBAN
Luban yang berkualiti tinggi berwarna cerah, legap dan kelihatan bersih. Luban boleh dimakan (dikunyah hingga larut)
atau dimasukkan ke dalam air yang panas dan diminum. Khasiat khusus luban sebagaimana disebutkan oleh Nabi S.A.W.
1. Meningkatkan kecerdasan Minda

2. Mengelakkan daripada penyakit lupa dan nyanyuk
3. Meningkatkan ketajaman daya ingatan
4. Memberi ketenangan (menghilangkan stress)
5. Dapat meningkatkan tumpuan sepenuhnya terhadap
pembelajaran.

6. Menambahkan keyakinan diri
7. Amat sesuai untuk anak-anak yang lemah daya ingatan..
8. Berdasarkan tindak balas juga dapat merawat dan melegakan penyakit sakit saraf , urat, dan sengal2 badan bagi ibu selepas bersalin,mampu memberi stamina, menggelakkan keletihan ibu selepas bersalin dan semasa mengandung baik untuk ibu mengandung
9. Pertuturan kurang jelas
10. Pra nyanyuk
11. Migrain
12. Sakit kepala dan masalah angin
13. Tekanan yang melampau
14. Keletihan
15. Masalah pelajar malas belajar
16. Mengatasi masalah anak-anak degil
17. Lawas sistem perkumuhan

ACAI BERRY
Acai Berry satu lagi "MAKANAN SUPER"yang menepati khasiat Kopi Pak Belalang. Makanan super bermaksud salah satu makanan yang paling berkhasiat di dunia. Acai berry kaya dengan nutrien: Lemak Omega (jenis yang baik, tidak seperti lemak yang ditemui dalam makanan segera), Asid amino, Elektrolit, Antioksidan, Vitamin A, B1 dan E. Acai
Berry membantu:

1. Mengurangkan berat badan.
2. Membantu deng
an disfungsi seksual.

3. Merawat insomnia.
4. Membantu dalam melawan sel-sel kanser.
5. Membantu mengurangkan komplikasi Diabetes.

MADU LEBAH
Menurut sains, Mengandungi nilai ntimicrobial, Antioxidants, Enzymes dan Pro-Biotic. Selain itu,madu lebah mengandungi unsur-unsur penting dengan jumlahnya yang ideal dengan tubuh manusia seperti: Kalsium (Ca), Phosphor (P), Natrium (Na), Thiamin, Niacin, Riboflavin Potassium Iron dan Zink. Madu lebah dapat menambahkan stamina dan membekalkan tenaga, boleh dijadikan sebagai sumber tenaga,dapat Meningkatkan metabolisme tubuh, mengandungi agen antioksidan yang boleh mengurangkan aktiviti yang Memusnahkan sel,dapat melancarkan peredaran darah,dapat melancarkan sistem pencernaan,dapat meningkatkan semangat seksual atau tenaga batin, juga digunakan sebagai mengubati luka-luka dan sesuai untuk kecantikan dan menjadikan kulit lebih licin dan halus.

KOPI ARABICA
Kopi membantu meningkatkan tahap tenaga, kewaspadaan, masa tindakbalas, fungsi kognitif am dan kebijaksana anda / Boleh bantu membakar lemak / Meningkatkan prestasi fizikal / Mempunyai nutrien penting (Riboflavin- Vitamin B2, Pantothenic asid-Vitamin B5, Manganese, Potassium, Magnesiumand Niacin) / Mengurangkan risiko diabetes jenis ll / Mengurangkan risiko penyakit parkinson / Melawan kemurungan dan membuat anda ceria /Mengurangkan risiko angin ahmar.


MAQUI BERRY
Maqui adalah sejenis makanan Superfood. Antioksidan dalam maqui adalah bahan yang meneutralkan radikal bebas, sebatian-sebatian yang dihasilkan oleh metabolisme dan pendedahan kepada toksin dan sinaran yang membahayakan. Tahap aktiviti anti-oksida dalam makanan atau supplement dapat diukur dengan ORACnya. Semakin tinggi nilai ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), semakin kuatlah aktiviti anti-oksidanya. Maqui mengandungi ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) yang paling tinggi berbanding semua jenis superfood.
Kebaikan Maqui Berry :
1.menurunkan berat badan.

2.Meninggatkan kekuatan dan daya ketahanan.
3.Menyokong kesihatan penuaan.
4.Meneutralkan radikal bebas.
5.Sumber vitamin C, kalsium, besi
dan kalium yang bagus.

6.Menambahkan paras tenaga.
7.Aktiviti anti-radang.
8.Melindungi LDL daripada pengoksidaan.
9.Menguatkan tulang dan sendi.
10.Memutihkan kulit dan melindungi kulit daripada sinaran matahari.

WHITE KIDNEY BEAN
Kaya dengan protein / Kaya dengan pelbagai vitamin dan mineral (Molybdenum, Folat, Besi, Tembaga, Manganese, Kalium, Vitamin K1, Fosforus) / Mengandungi sebatian bio aktif tumbuhan yang mempunyai manfaat kesihatan (Isoflavon, Antosianindan, Penghalang Kanji) / Mengurangkan berat badan.


COLLAGEN
Menggalakkan kulit kelihatan lebih muda / Meningkatkan tahap kelembapan kulit / Meningkatkan kelicinan kulit dengan mengurangkan bilangan furrows mikro - relief / Meningkatkan tanda-tandakedutan yang dalam / Meningkatkan kelembutan kulit / Elakkan kehilangan jisim badan tanpa lemak / Meningkatkan prestasi sukan / Mengekalkan keseimbangan nitrogen / Kekalkan berat badan.


POMEGRANATE
Sarat dengan nutrien penting / Mempunyai kesan anti radang / Boleh membantu melawankan serprostat / Berguna menentang kanserpayudara / Membantu mengurang tekanan darah tinggi / Membantumelawan arthritis dan sakitsendi / Mengurangkan risiko penyakit jantung / Membantu melawat masalah mati pucuk / Membantu melawan jangkitan bakteria dan kulat / Meningkatkan daya ingatan / Membantu meningkatkan prestasi senaman.


Berminat mengedarkan produk-produk kami dan menyertai keluarga ceria pengedar sah CWC sila layari goo.gl/98l7VX atau WhatsApp 0128808663


No comments :

Post a Comment